Een centraal platform voor alle integratietaken

» SEEBURGER Business Integration Suite

SEEBURGER – Alles uit één bron

Dankzij onze holistische aanpak bestaande uit onder andere consultancy, design en implementatie kunnen onze klanten hun bedrijfsprocessen snel automatiseren en hun bedrijfspartners volledig integreren.

Maximale voordelen

Onze klanten kunnen besparingen tot wel 60 procent realiseren door individuele en handmatige verwerking te elimineren, de nauwkeurigheid van gegevens te verhogen en processen te versnellen. Tevens verbeteren we de transparantie en de traceerbaarheid.

Analytische evaluaties

De oplossingen van SEEBURGER worden voortdurend beoordeeld door toonaangevende IT-analytici, zoals Gartner, Forrester en Ovum. De technologie van SEEBURGER krijgt een uitstekende beoordeling en wordt door de sector zelf als visionair beschouwd.

Waar wij voor staan:

 • Innovatieve, markt- en klantgerichte productstrategie
 • Alles uit één bron – geen patchwork-oplossingen met software van derden.
 • Oplossingen voor iedere uitdaging, voor grote en kleinere bedrijven, gebaseerd op universele technologie
 • Meer dan 25 jaar ervaring met bedrijfsintegratie: geconsolideerde ERP-onafhankelijkhieid voor een duurzame bescherming van uw investering
 • Met meer dan 10.000 tevreden klanten over de hele wereld en meer dan 600 enthousiaste medewerkers is SEEBURGER marktleider op het gebied van B2B-integratieoplossingen
   

Een centraal platform voor alle integratietaken (B2B, EDI, EAI, MFT, ETL, ESB) – Business Integration Suite

Ieder bedrijf kent de noodzaak om gegevens op een veilige en betrouwbare manier over te dragen. Dit gebeurt op verschillende manieren via bedrijfsprocessen op basis van gestructureerde (EDI) of ongestructureerde formaten. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan:

 • het veilig doorsturen van belangrijke offertes en aanbestedingen naar klanten of leveranciers
 • het delen van vertrouwelijke gegevens, zoals marketingcampagnes, prijslijsten, constructiegegevens, overeenkomsten en leveringsinformatie
 • het versturen en volgen van operationele gegevens en machinegegevens, bijvoorbeeld uitgebreide logboeken en protocollen
 • het volgen en coördineren van diverse soorten software-updates
 • het aan elkaar koppelen van informatiestromen, synchroniseren van databases, de Cloud, het Web, Webshops en andere applicaties
 • het beschermen van bedrijfskritische rapporten en zorgen voor de nodige compliance voor de bescherming van interne rapportages of persoonlijke gegevens
EN BISuite general Offers and contracts for important customers/large projects Marketing materials Graphics for advertising agencies Cax data for the construction department Cloud-Integration Web-Services Integration from databases, external nodes … Integration into ERP-/Legacysystems Processes & Tools – Tools for further processing/ programming in SAP: Order-to-Cash, Purchase-to-Pay, Monitor, Workflow Software-Updates for the service department Machine and operating data, Impulse Extensive Log- and data protocols for support departments Strategy papers Financial figures for C-levels Personal data contracts, reports, patient records Confidental data PIN, TAN lists, money orders EDI with business partners for order processing Business Integration Suite

All Options: SEEBURGER solutions can be installed on-premises or operated on-demand as a private or shared cloud solution. Our SEEBURGER data centres are ISO 27001 certified. Hybrid forms are also available.

De Business Integration Suite van SEEBURGER is een gecentraliseerd dataplatform voor de veilige en betrouwbare overdracht van gegevens en biedt u de mogelijkheid om alle bedrijfsprocessen met externe partners en interne applicaties automatisch te integreren.

De Business Integration Suite ondersteunt alle standaarden en protocollen die gebruikt wordt om informatie te communiceren met bedrijfspartners, zoals EDI, papier, fax en internet. De Suite  zet data om in de gewenste structuur, allemaal volgens regels en processen die de gebruiker zelf kan instellen, en koppelt deze aan alle gerenommeerde ERP-systemen en -databases, alle processen worden voortdurend gemonitord en gearchiveerd. Vertrouwelijke en gevoelige gegevens worden veilig en traceerbaar verzonden, zodat de processen van onze klanten te allen tijde voldoen aan de compliance vereisten.

 • De beste en meest uitgebreide B2B-integratie voor SAP-gebruikers
 • Veilige bestandsoverdracht om gevoelige gegevens te beschermen
 • Professionele B2B/EAI-oplossingen
 • End-to-End procesbewaking, traceerbare berichten

SEEBURGER beschikt over een jarenlange ervaring en biedt maatoplossingen voor iedere bedrijfssector. Het platform heeft een schaalbaar ontwerp, zodat het aangepast kan worden aan de volumevereisten en integratiebehoeften in elke situatie. De oplossingen worden vooraf geconfigureerd en bieden individuele en geconsolideerde oplossingen voor zowel grote, internationale ondernemingen als het MKB. Voor een snelle implementatie met minimale risico’s zijn er standaard profielen beschikbaar in de vorm van vooraf geconfigureerde mappings, workflows en partnerconnectie parameters.

Oplossingen voor bedrijven van elk formaat

Ongeëvenaarde procesintegratie in SAP®
Wij leveren de beste en meest uitgebreide integratie voor 'SAP naar niet-SAP'. Daarnaast bieden we traceerbare en werkstroomgestuurde 'best practices' aan voor de verwerking van order-to-cash- (O2C) en purchase-to-pay-processen (P2P) met mobiele integratie voor SAP-gebruikers. Onze SAP Workflow Generator vereenvoudigt en versnelt het opzetten van zelfs de meest complexe SAP-workflows.

De SEEBURGER Console geeft inzicht in SAP-processen met message handling en monitort de doorlooptijden met target monitoring. Om bestanden met fouten te corrigeren, biedt het platform de betrokken afdeling ook de mogelijkheid om documenten na te bewerken.

Wij streven er naar oplossingen aan te bieden die een functionele aanvulling zijn op bestaande SAP-systemen.

SEEBURGER en SAP®: al 20 jaar betrouwbare partners
Sinds de introductie van SAP R/2 levert SEEBURGER geavanceerde integratieoplossingen voor de bestaande SAP-systemen van bedrijven. Tegenwoordig is SEEBURGER de enige leverancier die producten aanbiedt voor alle B2B-behoeften van SAP-gebruikers – van middelgrote bedrijven tot internationale ondernemingen.

SEEBURGER ontving zijn eerste SAP-certificering in 1995. Op dit moment beschikken we over meer dan 50 SAP-certificeringen, van de bekende EDI-certificering tot de technisch complexe NetWeaver-certificering. Wij zijn een van de weinige partners wiens producten wereldwijd door SAP worden aangeboden en zijn daarom in het bezit van het hoogst mogelijke kwaliteitslabel voor onze producten.  

My Cloud à la Carte – ISO-gecertificeerde datacentres in Duitsland

De cloudservices van SEEBURGER zijn geschikt voor al uw integratiebehoeften. Onze klanten kunnen kiezen uit diverse opties, van 'shared' cloudservices tot 'private' cloudservices met op maat toegesneden servicelevels. Onze ervaren integratiespecialisten zorgen ervoor dat onze oplossingen 24/7 operationeel zijn. Deze speciale service-eenheid kan snel nieuwe oplossingen implementeren of een bestaande oplossing uitbreiden (zoals het aansluiten van nieuwe partners). Tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat uw gegevens uitstekend beveiligd zijn in onze ISO-gecertificeerde Duitse datacentres met uitwijkmogelijkheden naar ons stand-by datacentre. Uw gegevens worden verwerkt en beveiligd conform de strenge Duitse en Europese wetgeving.

@

Contact us

Please fill in all fields to send us a message

Please fill in
Your message has been delivered